Om våra varor

 

Här kan du läsa om några av våra varumärken:

Kennebug Jewelry är ett amerikanskt märke som designar och tillverkar smycken. Alla smycken är gjorda för hand och 100% nickelfria. Smyckena är tillverkade av 925 Sterlingsilver, Balisilver (som är en silverfärgad nickelfri metall med antikfinish), swarovskikristaller, kattöga, kinesiska kubkristaller, pärlor och polymerlera (påminner om cernitlera).

Våra maskeraddräkter sys av ett litet skrädderi i Indonesien. Många av dräkterna har vi varit med och designat själva vilket gör dem ovanliga och unika. Alla detaljer på dräkterna är sydda för hand. De är i 100% Polyester och mjuka och fina i sömmarna. Dräkterna är till för att lekas i men tänk på att tyll är ett tunt material det kan bli revor om leken blir vild och tyget fastnar i något vasst eller utsätts hårda ryck. Storlekarna i dräkterna är översatta till motsvarande storlek i svenska barnkläder för att det ska vara lättare att beställa rätt storlek. I vissa dräkter kan en small motsvara 86/92 och i andra 98/104 så se till att titta i storlekslistan vilken storlek det motsvarar i det aktuella plagget.

Orchard Toys som våra pussel kommer ifrån har vunnit ett flertal priser för sina fina och pedagogiska leksaker. Bakom många av leksakerna ligger en tanke som ska hjälpa barnet att utvecklas och lära sig något nytt. Många av Orchard Toys produkter används inom pedagogiska verksamheter för barn såsom exempelvis dagis/förskolor och lär- och utvecklingscentrum för handikappade barn.

Från Douglas kommer våra ljuvliga mjukisdjur. De håller en mycket hög kvalitet och har vunnit priser för sina kreativa och fina design. Ta en extra titt på de coola drakarna och enhörningarna.

AllyKats är ett litet amerikanskt företag som startades av en mamma till tre döttrar och namnet AllyKats är en sammansättning av de tre flickornas namn.  Produkterna är noga testade för att inte svida i ögonen och irritera huden, dofterna är milda och passar utmärkt även till små barn. Den gröna serien har en frisk äppeldoft som både pojkar och flickor brukar gilla och den rosa serien har söt doft av grapefruit och liljekonvalj. I båda serierna ingår schampo, bubbelbad och balsamspray som också fungerar som en kroppsspray med lätt mjukgörande effekt. Sminkserien består av tre produkter: Puderpuffen som är fylld med skimmrande svagt doftande glitter, shimmerstiftet för ögonlock, kinder och läppar och ett ofärgat cerat med solskyddsfaktor 15 en mild söt doft.

Alla våra varor är noga utvalda med omsorg och håller hög kvalitet. De är ni konsumenter som styr sortimentet och vi försöker i den mån det är möjligt uppfylla era önskningar. Maila oss gärna på info@o-rasa.se om du har några frågor eller förslag.