Leverans

Leverans

Om varan finns på lager och du har valt betalning via bank/kreditkort eller faktura beräknar vi att varan finns hos er inom 3-7 arbetsdagar. Vid förskottsbetalning beräknar vi att ni har varan inom 3-7 arbetsdagar från det att betalning finns oss tillhanda på vårt bankgiro. Fördröjningar kan emellanåt uppstå och är er beställning brådskande ber vi er meddela oss så vi kan prioritera er order.

Vi skickar våra paket med DHL. Du får en avi via sms eller e-mail när ditt paket finns för utlämning hos ditt närmaste DHL-ombud. Det är viktigt att du läser av din mail samt anger ditt mobilnr på beställningen för att få besked om när ditt paket finns att hämta ut. Du ansvarar själv för att lämna korrekta uppgifter för att ditt paket skall komma fram. Outhämtade paket debiters med för närvarande 300kr. Du har 12dgr på dig att hämta ut ditt paket från ankomstdagen.

Du kan följa ditt paket på www.servicepoint.se och där kan du också se vilket som är ditt närmsta DHL-ombud.

Observera att DHL inte skickar ut pappersavier utan enbart aviserar via sms eller mail beroende på vad du angivit på din beställning.

Om du har långt till ditt närmsta ServicePoint med DHL kan vi ibland skicka mindre försändelser med Posten för att underlätta för dig. Detta gäller enbart försändelser som är tillräckligt små för att rymmas i en normalstor brevlåda.