Hur handlar jag?

 Hos O-Råsa kan du betala på tre sätt för närvarande.

  • Förskottsbetalning till vårt bankgiro 5397-4291, varorna skickas när betalningen kommit fram.
  • Faktura, vi samarbetar med Klarna och kan erbjuda att betala mot faktura mot en kostnad på 19 kr. Du har dagars betalningstid från faktureringsdag och kan i lugn och ro se varorna i hemmet innnan du betalar. En förenklad kreditupplysning görs som inte resulterar i kännedomskopia.
  • Betalning med bank- eller kreditkort, inga avgifter tillkommer. Inga uppgifter om ditt kort sparas hos oss. Vi kan inte utöka ditt köp efter genomförd betalning. Beställningar betalda med kort återbetalas till samma kort vid retur/reklamation.

När du handlar hos O-Råsa uppger du information som ex. namn, adress och personnummer som i samband med att du godkänner din registrering och beställning sparas hos oss. Vi använder uppgiferna för att kunna fullfölja våra åtagande gentemot dig, vi lämnar aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part. Vi strävar efter att behandla personuppgifter med största försiktighet och garanterar i enlighet med personuppgiftslagen (PUL 1998:204), att de uppgifter du har lämnat till oss endast används av O-Råsa. 

Vi påverkar miljön genom de transporter som genomförs till och från oss. I vår verksamhet försöker vi tänka miljövänligt och därför tar vi tilll vara på de kartonger och emballage som våra varor levereras i. Dessa kartonger och emballage återanvänder vi i den mån det är möjligt och skickar era beställningar i.